Μοναστηρίου 184, Θεσσαλονίκη

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 500€

Free shipping for purchases over €500

Αποστολές

Χρονικά όρια λήψης και εκτέλεσης των παραγγελιών και ενδεικτικές ώρες παράδοσης:

Η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι δύναται να διεκπεραιώσει σε εύλογο χρονικό διάστημα κάθε παραγγελία η οποία θα ληφθεί σε εργάσιμη ημέρα και ώρα έως τις 12:00 μ.μ. Στην περίπτωση που η παραγγελία ληφθεί έπειτα του άνω αναφερόμενου χρονικού ορίου, αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εφόσον ο πελάτης επιλέξει σαν τρόπο πληρωμής κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας, συστήνεται να αποστείλει το αποδεικτικό της τραπεζικής μεταφοράς του τελικού ποσού της παραγγελίας στο [email protected] ή στο [email protected].

Για τους πελάτες που διαθέτουν ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop), η εταιρεία μας δεσμεύεται για αυθημερόν αποστολή εφόσον η παραγγελία καταχωρηθεί ηλεκτρονικά έως τις 11:00 π.μ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η έγκαιρη καταχώρηση των παραγγελιών είναι θεμελιώδους σημασίας για τον αποτελεσματικό έλεγχο και τη διαχείριση των παραγγελιών από την πλευρά της εταιρείας μας. Ο λόγος που οι πελάτες καλούνται να καταχωρούν τις παραγγελίες τους εγκαίρως είναι πολυπλεύρως σημαντικός. Η έγκαιρη καταχώρηση επιτρέπει στο προσωπικό της εταιρείας να διαχειρίζεται αποδοτικότερα τη ροή των παραγγελιών. Οι παραγγελίες για τους πελάτες που διαθέτουν e-shop επεξεργάζονται με σειρά προτεραιότητας. Ο συγκεκριμένος κανόνας είναι είναι ουσιώδης για την ομαλή λειτουργία και την άμεση ενημέρωση ενδεχόμενων ελλείψεων, με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας.

 

Προσθήκες παραγγελιών σε παραγγελίες που βρίσκονται σε αναμονή

Προσθήκες σε ήδη καταχωρημένες ηλεκτρονικές παραγγελίες δύναται να πραγματοποιηθούν αυστηρά έως τις 12:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το πλήθος των κωδικών των προϊόντων που μπορούν να συμπεριληφθούν σε προσθήκη παραγγελίας είναι χωρίς όριο αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί αυστηρά έως δυο (2) φορές ανά εκκρεμή παραγγελία, ουδεμία τροποποίηση παραγγελίας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί έπειτα των δυο (2) προσθηκών σε εκκρεμή παραγγελία πελάτη.

Οποιαδήποτε υποχρεωτική νέα προσθήκη κατόπιν αιτήματος του πελάτη, πέραν τις 12:00 και πέραν των δυο (2) τροποποιήσεων, θα λογίζεται ως νέα παραγγελία με τις ανάλογες νέες χρεώσεις μεταφορικών. Οι προσθήκες στις παραγγελίες θα πρέπει να εξοφλούνται μέσω άμεσης τραπεζικής μεταφοράς για να θεωρούνται έγκυρες και το αποδεικτικό της τραπεζικής μεταφοράς θα πρέπει να αποστέλλεται στο [email protected]. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι προσθήκες παραγγελιών που δεν έχουν εξοφληθεί θεωρούνται άκυρες. Οι συγκεκριμένοι όροι αφορούν και την υπηρεσία Drop Shipping.

 

Οι αναγραφόμενες τιμές που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα, είναι χονδρικής τιμής χωρίς Φ.Π.Α.

Το κατώτερο όριο ηλεκτρονικής παραγγελίας είναι 100€ με Φ.Π.Α και ισχύει για όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες.
Για παραγγελίες έως και 500 ευρώ, η αποστολή χρεώνεται με 7 ευρώ για χερσαία ελληνικά μέρη, 15 ευρώ για ελληνικά νησιά και 30 ευρώ για Κύπρο (εδώ η αντικαταβολή χρεώνεται +10 ευρώ).
Για παραγγελίες άνω των 500 ευρώ και εντός Ελλάδος, ισχύουν δωρεάν μεταφορικά.
Οι αποστολές εξωτερικού και εκτός Κύπρου, πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης.

Οι παραγγελίες κάτω του ορίου των 100€ με Φ.Π.Α δεν εξυπηρετούνται σε καμία απολύτως περίπτωση.
Η αντικαταβολή έχει καταργηθεί σαν μέθοδος πληρωμής παραγγελιών, οριστικά για όλους τους πελάτες εντός Ελλάδος από 01/06/2023.

Εξαιρούνται οι παραγγελίες που αφορούν την υπηρεσία “Drop Shipping”.
Ενημερωθείτε για την υπηρεσία “Drop Shipping” πατώντας εδώ.

Οι άνω αναγραφόμενες τιμές μεταφορικών ισχύουν για ένα (1) δέμα μεγέθους έως και 0.80Χ0.80Χ1.00m.

Οι μεταφορικές χρεώσεις για δέματα με ογκομετρικό μέγεθος κάτω των 4 κιλών, είναι (τιμές με Φ.Π.Α):

7 ευρώ για αποστολές σε προορισμό εντός Ελλάδας μέσω της Speedex Courier.
30 ευρώ για το εξωτερικό μέσω της DHL.

Ο μέσος χρόνος παράδοσης μέσω μεταφορικής εταιρείας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στις παραδόσεις με υπαιτιότητα της μεταφορικής εταιρείας ή για λόγους ανωτέρας βίας όπως ακραία καιρικά φαινόμενα.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία αναμένονται, η παραγγελία σας θα παραδοθεί όταν παραληφθούν τα είδη που αναμένονται.

Διαθέσιμοι τρόποι εξόφλησης ανά κατηγορία χρέωσης
Ελλάδα:
Τρόπος πληρωμήςΌριο συνόλου παραγγελίας με Φ.Π.ΑΓια παραγγελίες με σύνολο άνω των 620.00 ευρώ με Φ.Π.Α
ΑντικαταβολήΚαταργήθηκε από 01/06/2023Καταργήθηκε από 01/06/2023
Άμεση τραπεζική μεταφοράΧωρίς όριοΕπιτρέπεται
Χώρες εντός Ε.Ε όπου επιτρέπονται οι ενδοκοινοτικές συναλλαγές (απαλλαγή Φ.Π.Α):
Τρόπος πληρωμήςΌριο συνόλου παραγγελίας Για παραγγελίες με σύνολο άνω των 500.00 ευρώ
ΑντικαταβολήΕπιτρέπεται για έως 500.00 ευρώ και χρεώνεται με +10 ευρώΑπαγορεύεται
Άμεση τραπεζική μεταφοράΧωρίς όριοΕπιτρέπεται

Οι μεταφορικές εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε για αποστολές σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι οι εξής:

ΠΡΟΣΟΧΗ – Οι περιοχές εντός Ελλάδος που δεν αναγράφονται παρακάτω, εξυπηρετούνται μέσω μεταφόρτωσης. Αν υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις μεταφορικών λόγω μεταφόρτωσης, αναφέρετε το συμβάν στο [email protected] με τον αριθμό παραγγελίας σας και το εκάστοτε παραστατικό της μεταφορικής όπου υπήρξε η επιπλέον χρέωση των μεταφορικών.

Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για επιπλέον χρεώσεις μεταφόρτωσης της παραγγελίας του πελάτη, αλλά δύναται να προβεί σε πίστωση του επιπλέον ποσού, μέσω πιστωτικού τιμολογίου, σε περίπτωση που κρίνει η ίδια ότι απαιτείται. Οι χρεώσεις μεταφόρτωσης αφορούν καθαρά την μεταφορική εταιρεία και την συνεργασία αυτής με έτερη μεταφορική που εξυπηρετεί την τοποθεσία παράδοσης στην οποία δεν έχει πρόσβαση η συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική. Η επιλογή της εξυπηρετούσας μεταφορικής αφορά αποκλειστικά την συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική. Σε περίπτωση που έχετε χρεωθεί κάποιο κόστος μεταφόρτωσης, οφείλετε να μας γνωστοποιήσετε το γεγονός στο [email protected] προκειμένου η εταιρεία μας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

 

EXTRA
2310 754848
2310 755999
ΛΑΡΙΣΑ, ΒΟΛΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΞΑΝΘΗ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΕΛΑΣΣΟΝΑ (και σε όλα τα περίχωρα)
ΠΟΥΧΙΑΣ
2310 762777
2310 776055
ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ (και σε όλα τα περίχωρα)
ΑΛΙΑΓΑΣ
2310 530156
2310 525344
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΑΘΩΣ
2310 554633
2313 0267454
ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2310 754862
2310 754866
ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΑΡΤΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΚΑΣΑΠΗΣ
2310 753101
2310 753103
ΠΑΤΡΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΑΡΓΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΣΠΑΡΤΗ, ΑΙΓΙΟ
ΛΑΚΚΙΩΤΗΣ
2310 755523
2310 28900
ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΑΡΤΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ , ΑΓΡΙΝΙΟ, ΖΑΚΥΝΘΟ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΔΙΜΕΤ
2310 752462
2310 752882
ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
ΑΔΑΜΙΔΗΣ Ο.Ε
2310 778458
2310 789137
ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ
2310 513027
ΣΕΡΡΕΣ, ΝΙΓΡΙΤΑ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ, ΚΙΛΚΙΣ (και σε όλα τα περίχωρα)
ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
<ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ>
23130 88880
+357 25393772
ΚΥΠΡΟΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ)
ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ
2310 523116
2310 523107
ΚΥΠΡΟΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ)
LILIAN
2310 554551
ΡΟΥΜΑΝΙΑ
E-CONT
231 6009797
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΜΕΤ-ΜΠΑ Α.Ε
2310 789989
2310 789848
ΑΘΗΝΑ & ΧΑΛΚΙΔΑ
SPEEDEX & DHLΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΟΓΚΟΥ ΔΕΜΑΤΑ (κάτω των 4 κιλών)

Για τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά, οι αρχικές αποστολές γίνονται με την μεταφορική ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ και στη συνέχεια υπάρχει μεταφόρτωση σε μεταφορική εταιρεία επιλογής του ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.
Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που υπάρξουν καθυστερήσεις σε παραδόσεις σε ελληνικά νησία με υπαιτιότητα της μεταφορικής που έχει αναλάβει την μεταφόρτωση.
Οι αποστολές προς Λήμνο πραγματοποιούνται με την μεταφορική ΛΗΜΝΟΥ και οι αποστολές προς Μυτιλήνη πραγματοποιούνται με την μεταφορική ΚΑΛΛΟΝΗΣ.

Για τις επιστροφές των προϊόντων, παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω:

Επιστροφές γίνονται δεκτές από όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες εφόσον το δέμα παραδοθεί αυστηρά στην έδρα της εταιρείας μας. Κατόπιν της παραλαβής του δέματος επιστροφής του πελάτη, το οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να περιέχει δελτίο αποστολής, αποστέλλουμε πιστωτικό τιμολόγιο για συμψηφισμό του ποσού με επόμενη παραγγελία. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποστείλει το δέμα με μεταφορική εταιρεία που δεν δύναται να παραδώσει το δέμα στην έδρα της εταιρείας μας ή δεν περιέχει δελτίο αποστολής, το δέμα αυτό επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση των νέων μεταφορικών εξόδων.

Σε περίπτωση που το δέμα επιστροφής είναι μικρού όγκου (μικρότερο από 0.50Χ0.50 μέτρα), η ταχυμεταφορική που οφείλετε να αποστείλετε το δέμα για να μην υπάρχει χρέωση μεταφορικών, είναι αποκλειστικά η Speedex Courier. Σε περίπτωση που μας αποσταλεί δέμα με έτερη courier και με χρέωση παραλήπτη, το δέμα δεν θα γίνεται αποδεκτό και θα επιστρέφει πίσω στον αποστολέα.

Το δέμα επιστροφής, εκτός από το δελτίο αποστολής, θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση και όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα να είναι στο κουτί τους. Σε περίπτωση απουσίας παρελκόμενων αξεσουάρ από τα κουτιά των προϊόντων ή σε περίπτωση κατεστραμμένης συσκευασίας, το προϊόν δεν πιστώνεται στο πιστωτικό τιμολόγιο και αποστέλλεται ξανά στον πελάτη εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για επιστροφές προϊόντων που γίνονται στο κατάστημα της εταιρείας μας, χωρίς την διαμεσολάβηση μεταφορικής εταιρείας ή εταιρείας κούριερ.

Οι αποστολές των επιστρεφόμενων δεμάτων μεγάλου όγκου, θα πρέπει να πραγματοποιούνται αποκλειστικά με κάποια από τις μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε (https://www.tradesor.gr/apostoli/). Σε περίπτωση που το δέμα του πελάτη επιστραφεί προς εμάς με ταχυμεταφορική κούριερ, εκτός της Speedex, και έχει ένδειξη χρέωση παραλήπτη, το δέμα δεν θα γίνεται αποδεκτό και θα αποστέλλεται πίσω στον αποστολέα. Εφόσον τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και ο πελάτης αποστείλει το δέμα μέσω ταχυμεταφορικής της επιλογής του, το πλήθος των δεμάτων επιστροφής είναι δίχως περιορισμό.

Υπαναχώρηση

Για παραγγελίες για τις οποίες έχει προηγηθεί έκδοση τιμολογίου, δεν δίνεται η δυνατότητα επιστροφής λόγω υπαναχώρησης. Κάθε αγορά με έκδοση τιμολογίου αποτελεί σύμβαση μεταξύ δύο συμβαλλόμενων με αντικείμενο την απόκτηση προϊόντων που προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Δεδομένου ότι η εταιρεία μας έχει αποστείλει το σωστό προϊόν, το οποίο δεν παρουσιάζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, η σύμβαση δεν παρέχει στον αγοραστή το δικαίωμα υπαναχώρησης. Τα παραπάνω προκύπτουν από το 1α περ. 1 του ν. 2251/1994.

Τι θεωρείται υπαναχώρηση;

Η υπαναχώρηση είναι η αναιτιολόγητη επιστροφή του συνόλου μιας παραγγελίας. Ισχύει εφόσον η παραγγελία έχει ήδη παραδοθεί. Υπαναχώρηση δεν νοείται σε περίπτωση που ο πελάτης έχει χρησιμοποιήσει ή ενεργοποιήσει τουλάχιστον ένα προϊόν από το σύνολο της παραγγελίας του, έστω και μια φορά, οπότε το προϊόν θα πρέπει να θεωρείται πλέον μεταχειρισμένο και η έννοια της υπαναχώρησης παύει να υφίστανται.
Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως και οφείλεται να κοινοποιείται στο [email protected]

Visa Verified by Visa Mastercard MasterCard Secure Code Maestro American Express
0

Καλάθι

0

Καλάθι(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σύγκριση