Μοναστηρίου 184, Θεσσαλονίκη

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 500€

Free shipping for purchases over €500

Όροι Χρήσης

(Τελευταία ενημέρωση όρων χρήσης: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 – 16:00 μ.μ)

Το www.tradesor.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «TRADESOR Ο.Ε» υπό γενικής διευθύνσεως του κου. Χ.Ε Κορωνιάδη και ιδιοκτησίας του κου. J.Q Weng με ΑΦΜ 801212868, ΔΟΥ Ε’ Θεσσαλονίκης, Γ.Ε.ΜΗ 151875404000 που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Μοναστηρίου 184, Τ.Κ 54628 (εφεξής αναφέρεται ως η «εταιρεία»).

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας, που βρίσκεται στη διεύθυνση www.tradesor.gr.

Οι αναγραφόμενες τιμές που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα, είναι χονδρικής τιμής χωρίς Φ.Π.Α.

Το κατώτερο όριο ηλεκτρονικής παραγγελίας είναι 100€ με Φ.Π.Α και ισχύει για όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες.
Για παραγγελίες έως και 500 ευρώ, η αποστολή χρεώνεται με 7 ευρώ για χερσαία ελληνικά μέρη, 15 ευρώ για ελληνικά νησιά και 30 ευρώ για Κύπρο (εδώ η αντικαταβολή χρεώνεται +10 ευρώ).
Για παραγγελίες άνω των 500 ευρώ και εντός Ελλάδος, ισχύουν δωρεάν μεταφορικά.
Οι αποστολές εξωτερικού και εκτός Κύπρου, πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης.

Οι παραγγελίες κάτω του ορίου των 100€ με Φ.Π.Α δεν εξυπηρετούνται σε καμία απολύτως περίπτωση.
Η αντικαταβολή έχει καταργηθεί σαν μέθοδος πληρωμής παραγγελιών, οριστικά για όλους τους πελάτες εντός Ελλάδος από 01/06/2023.

Εξαιρούνται οι παραγγελίες που αφορούν την υπηρεσία “Drop Shipping”.
Ενημερωθείτε για την υπηρεσία “Drop Shipping” πατώντας εδώ.

Οι άνω αναγραφόμενες τιμές μεταφορικών ισχύουν για ένα (1) δέμα μεγέθους έως και 0.80Χ0.80Χ1.00m.

Όλα τα αναρτημένα προϊόντα είναι και άμεσα διαθέσιμα.
Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα αποθέματα των κωδικών παρακαλούμε όπως αποστείλετε σχετικό αίτημα στο [email protected] ή καλέστε στο 2310 567777

Αν επιθυμείτε να προσθέσετε κάποιο προϊόν ή προϊόντα σε κάποια ήδη υπάρχουσα καταχωρημένη παραγγελία σας, παρακαλούμε καλέστε στο 2310 567777 ή στείλτε μας e-mail με τα είδη που θέλετε να προστεθούν στην παραγγελία σας στο [email protected] αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας που θέλετε να τροποποιηθεί.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις και συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτών διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ανωτέρω ιστοσελίδα www.tradesor.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεσή και συμφωνία σας με το περιεχόμενο αυτών.

Οι εξοφλήσεις των παραγγελιών των πελατών μπορούν να πραγματοποιηθούν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα ή με παραλαβή από το κατάστημα μας.
Τα τιμολόγια των παραγγελιών είτε περιέχονται εντός του δέματος, είτε παραδίδονται από τον μεταφορέα που θα παραδώσει το δέμα, είτε και κατόπιν αιτήματος μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά.

Οι λογαριασμοί τραπέζης της εταιρίας μας είναι οι εξής:

Εθνική Τράπεζα – Αρ.Λογαριασμού: 23600579165 – TRADESOR O.E
IBAN: GR51 0110 2360 0000 2360 0579 165
[BIC/SWIFT]: ETHNGRAA

Τράπεζα Πειραιώς – Αρ.Λογαριασμού: 5229098096367 – TRADESOR O.E
IBAN: GR61 0172 2290 0052 2909 8096 367
[BIC/SWIFT]: PIRBGRAA

Alpha Bank – Αρ.Λογαριασμού: 7030703002002025996 – TRADESOR O.E
IBAN: GR05 0140 7030 7030 0200 2025 996
[BIC/SWIFT]: CRBAGRAA

Eurobank – Αρ.Λογαριασμού: 00260206120201663093 – TRADESOR O.E
IBAN: GR71 0260 2060 0001 2020 1663 093
[BIC/SWIFT]: ERBKGRAA

 

1. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Πνευματική ιδιοκτησία παρεχόμενων πληροφοριών και μέσων
Βάσει των περιουσιακών και ηθικών δικαιωμάτων της εταιρείας μας, όπως αυτά περιγράφονται στα άρθρα 3 και 4 του Ν. 2121/1993, απαγορεύονται ρητά χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρεία μας (άρθρο 14 Ν. 2121/1993) η οποιαδήποτε αναπαραγωγή των επί μέρους παρεχόμενων πληροφοριών, όπως κειμένου, μέρους της βάσης δεδομένων, γραφικών παραστάσεων ή φωτογραφιών, σε πρόσωπα ή χρήστες του διαδικτύου που δεν ανήκουν στο ενεργό πελατολόγιο της εταιρείας μας. Επομένως απαγορεύεται η αποθήκευση σε σκληρό δίσκο ή άλλο τεχνικό μέσο αποθήκευσης, η αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), η φόρτωση με server, η δημιουργία deep και in-line links, η εκτύπωση και διανομή σε έγγραφη μορφή (ηλεκτρονική ή έντυπη), η μετάφραση ή η διανομή του περιεχομένου αυτών, η μετατροπή του συνόλου ή μέρους αυτών καθώς και η παρουσίαση στο κοινό. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αποκλειστικά δικαιώματα της εταιρείας μας και του εμπορικού σήματος TRADESOR πνευματικής ιδιοκτησίας του δημιουργού του, κου. Χ.Ε Κορωνιάδη. Η εταιρεία μας μέσω πάσας επιφύλαξης των νομίμων δικαιωμάτων της ενδέχεται να προβεί σε έννομες ενέργειες προκειμένου να προστατεύσει την εμπορική της φήμη και τα δικαιώματα της σε χρήστες που καταπατούν τα ως άνω αναφερόμενα.

Ο νόμος προβλέπει τα ακόλουθα μέτρα προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας και επιβολής κυρώσεων κατά όσων προσβάλουν αυτή:

α. ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ
Φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή 2.900 – 15.000 ευρώ κατ’ άρθρο 66 του Ν. 2121/1993.

β. ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ
Σε κάθε περίπτωση προσβολής ή επαπειλούμενης προσβολής της πνευματικής ιδιοκτησίας η εταιρεία μας δύναται να αξιώσει κατά περίπτωση την αναγνώριση του δικαιώματός της, την άρση της προσβολής και την παράλειψή της στο μέλλον (άρθρο 65 παρ. 1 Ν. 2121/1993).

 
Προϋποθέσεις έναρξης συνεργασίας

Τα αναρτημένα προϊόντα είναι διαθέσιμα μόνο για χονδρική πώληση. Ο πελάτης θα πρέπει να διαθέτει ενεργό επαγγελματικό ΑΦΜ με δραστηριότητες (Κ.Α.Δ) που επιτρέπουν τη μεταπώληση των εμπορευμάτων της εταιρίας μας. Αιτήσεις εγγραφής με ελλιπή ή ψευδή στοιχεία θα απορρίπτονται εντός 48 ωρών και η εταιρεία μας δεν διατηρεί κανένα απολύτως αντίγραφο των στοιχείων που δηλώθηκαν. Η εταιρεία μας επίσης διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει αίτηση νέου πελάτη κατά την κρίση της αφού κοινοποιηθούν όμως στον ενδιαφερόμενο πελάτη οι λόγοι απόρριψης. Επίσης, απορρίπτονται οι εγγραφές πελατών εξωτερικού που δεν τους επιτρέπονται οι ενδοκοινοτικές συναλλαγές με απαλλαγή Φ.Π.Α βάσει του συστήματος VIES.

 
Λήξη συνεργασίας και οικονομικές εκκρεμότητες

Η λήξη της συνεργασίας δεν ορίζεται από κάποιο συμφωνητικό. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο πελάτης ακυρώσει 3 παραγγελίες, με τρόπο αποστολής τέτοιο που όπου να απαιτείται η διαμεσολάβηση μεταφορικής εταιρείας, εντός ενός ημερολογιακού έτους, η συνεργασία διακόπτεται και ο λογαριασμός του πελάτη διαγράφεται οριστικά. Επίσης, εταιρεία και πελάτης μπορούν να αποφασίσουν μονομερώς τη λήξη της συνεργασίας ανά πάσα στιγμή εφόσον δεν υφίστανται οικονομικές εκκρεμότητες σε κανένα από τα δυο συμβαλλόμενα μέρη. Σε περίπτωση που οι οικονομικές εκκρεμότητες του πελάτη προς την εταιρεία μας είναι άνω του ποσού των 999,99 ευρώ και έχει παρέλθει χρονικό διάστημα 6 μηνών δίχως εξόφληση, η εταιρεία μας μέσω πάσας επιφύλαξης των νομίμων δικαιωμάτων της ενδέχεται να προβεί σε έννομες ενέργειες προκειμένου να προστατεύσει την εμπορική της φήμη και τα δικαιώματα της.

 
Γενικά στοιχεία

Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.tradesor.gr, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών και των τιμών των προϊόντων. Κάποια προϊόντα ενδεχομένως να εμφανίζονται με κάποια ενδεικτική φωτογραφία. Όλα τα αναρτημένα στοιχεία του κάθε προϊόντος μπορούν να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση. Η εταιρεία, δεν ευθύνεται για λάθη που οφείλονται σε λανθασμένα στοιχεία που παρατέθηκαν στην ίδια την εταιρεία από τα εργοστάσια εισαγωγής προϊόντων με τα οποία συνεργάζεται.

 

 

2. Περιορισμός ευθύνης

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από τον τόπο αποστολής και την μεταφορική εταιρεία που αναλαμβάνει την μεταφορά. Η εταιρεία δύναται να ενημερώσει τους πελάτες της για την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης των παραγγελιών, αλλά επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας για τις οποίες η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

 

3. Ασφάλεια

Η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απολύτως απόρρητες.

 
Αναγνώριση πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: το όνομα χρήστη (username) και ο κωδικός χρήστη (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλετε τον κωδικό χρήστη (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψης αυτών. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής των κωδικών σας, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Η εταιρία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ιδίους ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας ελεγκτικής αρχής. Μπορείτε να αιτηθείτε αντίγραφο των στοιχείων του λογαριασμού σας προκειμένου να μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λαθών.
Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία μας δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεση μας με την εγγραφή σας ως μέλος, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας με την εταιρεία μας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

 

 

4. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Στο tradesor.gr λειτουργούμε συμμορφώμενοι με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία και ιδίως με τον Κανονισμό 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών , γι αυτό και δεν θα μπορούσαμε να μην θεσπίσουμε την ανάλογη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή «ΠΠΠΔ»), προκειμένου να ενημερωθείτε για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά Σας δεδομένα, τα οποία Εσείς οικειοθελώς μας γνωστοποιείτε.

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.tradesor.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά και φορολογικά στοιχεία που σας αφορούν. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.tradesor.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.
Αν δεν έχετε ακόμη ενηλικιωθεί, η εγγραφή στην ιστοσελίδα μας απαγορεύεται ρητά.

 

 

5. Αγορά Προϊόντων

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρεία μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tradesor.gr, μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Η αγορά των προϊόντων μέσω της σελίδας, αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες που διαθέτουν επαγγελματικό ΑΦΜ και φορολογικά κατοχυρωμένο Κ.Α.Δ που να τους επιτρέπει την έκδοση και λήψη τιμολογίου που αφορά είδη συναφή με τα προϊόντα μας. Η λιανική πώληση των προϊόντων μας απαιτεί την φυσική σας παρουσία στο κατάστημα μας στην οδό Μοναστηρίου 184, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ 54628 με ωράριο λειτουργίας από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Οι τιμές που παρουσιάζονται αναρτημένες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.tradesor.gr είναι χονδρικής χωρίς Φ.Π.Α και ορατές μόνο σε εγκεκριμένους λογαριασμούς πελατών, οι τιμές που βρίσκονται στα ράφια του φυσικού μας καταστήματος είναι λιανικής τιμής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Για αγορά των προϊόντων μας σε λιανική τιμή, παρακαλούμε πατήστε εδώ: www.tradesor-eshop.gr 

 

 

6. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να πραγματοποιηθεί μόνο αν δεν έχει αποσταλεί ακόμα.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας μέσω e-mail: [email protected] – [email protected] και στο 2310 567777 για την ακύρωση της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει σαν τρόπο πληρωμής την άμεση τραπεζική μεταφορά και προβείτε σε 3 ακυρώσεις παραγγελιών κατά την διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους, η συνεργασία του πελάτη με την εταιρεία μας διακόπτεται οριστικά.

Προσοχή! Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζική κατάθεση και ακύρωση παραγγελίας έπειτα από αίτημα του πελάτη, δεν επιστρέφονται μετρητά αλλά η επιστροφή γίνεται μέσω της τραπεζικής μεταφοράς του ποσού σε λογαριασμό που θα μας κοινοποιήσετε μέσω e-mail: [email protected] και [email protected]

 

 

7. Τρόποι Πληρωμής

Με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας.
https://www.tradesor.gr/stoixeia-pliromis/

Απευθείας και με ασφάλεια μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, επιλέγοντας την πληρωμή με κάρτα στο checkout της παραγγελίας σας.

Παρακαλούμε κατά την διαδικασία της κατάθεσης σας, συμπληρώστε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. Με την λήψη της ενημέρωσης στο σύστημα πληρωμών μας για την εξόφληση, επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας και ξεκινά η διαδικασία αποστολής της. Παρακαλούμε σε κάθε περίπτωση, να αποθηκεύετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας στο προσωπικό σας αρχείο. Σε περιπτώσεις όπου η εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω άμεσης τραπεζικής μεταφοράς εκκρεμεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 5 εργάσιμες ημέρες, η παραγγελία ακυρώνεται.

Διαθέσιμοι τρόποι εξόφλησης ανά κατηγορία χρέωσης

Ελλάδα
Τρόπος πληρωμήςΌριο συνόλου παραγγελίας με Φ.Π.ΑΓια παραγγελίες με σύνολο άνω των 620.00 ευρώ με Φ.Π.Α
ΑντικαταβολήΚαταργήθηκε από 01/06/2023Καταργήθηκε από 01/06/2023
Άμεση τραπεζική μεταφοράΧωρίς όριοΕπιτρέπεται
Χώρες εντός Ε.Ε όπου επιτρέπονται οι ενδοκοινοτικές συναλλαγές (απαλλαγή Φ.Π.Α)
Τρόπος πληρωμήςΌριο συνόλου παραγγελίας χωρίς Φ.Π.ΑΓια παραγγελίες με σύνολο άνω των 500.00 ευρώ
Αντικαταβολή500.00 ευρώΑπαγορεύεται
Άμεση τραπεζική μεταφοράΧωρίς όριοΕπιτρέπεται

 

 

8. Παραγγελία / Έξοδα Αποστολής / Εγγύηση / Υπαναχώρηση / Πολιτική επιστροφών

Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα):

«Σας ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε για τις αγορές σας.
H παραγγελία σας με κωδικό XXXXXX καταχωρήθηκε επιτυχώς.
Θα λάβετε σύντομα επιβεβαίωση στο email που δηλώσατε.»

 
Έξοδα Αποστολής:

Οι αναγραφόμενες τιμές στην ιστοσελίδα μας είναι τιμές χονδρικής χωρίς Φ.Π.Α.
Για παραγγελίες έως και 500 ευρώ, η αποστολή χρεώνεται με 7 ευρώ για χερσαία ελληνικά μέρη, 15 ευρώ για ελληνικά νησιά και 30 ευρώ για Κύπρο και εξωτερικό ανά δέμα μεγέθους έως και 0.80 Χ 0.80 Χ 1.00 μέτρου. Για παραγγελίες άνω των 500 ευρώ δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών αν η αποστολή αφορά την Ελλάδα. Για τις αποστολές της Κύπρου με αντικαταβολή υπάρχει χρέωση +10 ευρώ.

 
Χρονικά όρια λήψης και εκτέλεσης των παραγγελιών, προσθήκες και ενδεικτικές ώρες παράδοσης

Η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι δύναται να διεκπεραιώσει σε εύλογο χρονικό διάστημα κάθε παραγγελία η οποία θα ληφθεί σε εργάσιμη ημέρα και ώρα έως τις 12:00μ.μ. Στην περίπτωση που η παραγγελία ληφθεί έπειτα του άνω αναφερόμενου χρονικού ορίου, αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εφόσον ο πελάτης επιλέξει σαν τρόπο πληρωμής κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας, συστήνεται να αποστείλει το αποδεικτικό της τραπεζικής μεταφοράς του τελικού ποσού της παραγγελίας στο [email protected] ή στο [email protected]. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, ο πελάτης οφείλει να καταβάλει το τελικό ποσό της παραγγελίας του στην μεταφορική εταιρεία που θα παραδώσει την παραγγελία.

Προσθήκες παραγγελιών

Προσθήκες σε ήδη καταχωρημένες ηλεκτρονικές παραγγελίες δύναται να πραγματοποιηθούν αυστηρά έως τις 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το πλήθος των κωδικών των προϊόντων που μπορούν να συμπεριληφθούν σε προσθήκη παραγγελίας είναι χωρίς όριο αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί αυστηρά έως δυο (2) φορές ανά εκκρεμή παραγγελία, ουδεμία τροποποίηση παραγγελίας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί έπειτα των δυο (2) προσθηκών σε εκκρεμή παραγγελία πελάτη.
Οποιαδήποτε υποχρεωτική νέα προσθήκη κατόπιν αιτήματος του πελάτη, πέραν τις 14:00 και πέραν των δυο (2) τροποποιήσεων, θα λογίζεται ως νέα παραγγελία με τις ανάλογες νέες χρεώσεις μεταφορικών. Οι προσθήκες στις παραγγελίες θα πρέπει να εξοφλούνται μέσω άμεσης τραπεζικής μεταφοράς για να θεωρούνται έγκυρες και το αποδεικτικό της τραπεζικής μεταφοράς θα πρέπει να αποστέλλεται στο [email protected]. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι προσθήκες παραγγελιών που δεν έχουν εξοφληθεί θεωρούνται άκυρες. Οι συγκεκριμένοι όροι αφορούν και την υπηρεσία Drop Shipping.

 

Χρόνοι παράδοσης

Ο μέσος χρόνος παράδοσης μέσω μεταφορικής εταιρείας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στις παραδόσεις με υπαιτιότητα της μεταφορικής εταιρείας ή για λόγους ανωτέρας βίας όπως ακραία καιρικά φαινόμενα.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία αναμένονται, η παραγγελία σας θα παραδοθεί όταν παραληφθούν τα είδη που αναμένονται.

 

Παραγγελίες χονδρικής με ένδειξη “παραλαβή από το κατάστημα”

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες με την ένδειξη “παραλαβή από το κατάστημα”, ανεξαρτήτως της μεθόδου εξόφλησης που θα επιλέξει ο πελάτης, τίθενται άμεσα σε προτεραιότητα και δύναται να διεκπεραιωθούν εντός 3 ωρών από την ώρα καταχώρησης της παραγγελίας στο διαχειριστικό σύστημα. Σε ημέρες και περιόδους αυξημένου φόρτου, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις.

 
Χρεώσεις μεταφόρτωσης

Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για επιπλέον χρεώσεις μεταφόρτωσης της παραγγελίας του πελάτη, αλλά δύναται να προβεί σε πίστωση του επιπλέον ποσού, μέσω πιστωτικού τιμολογίου, σε περίπτωση που κρίνει η ίδια ότι απαιτείται. Οι χρεώσεις μεταφόρτωσης (4 έως 10 ευρώ) παρατηρούνται συνήθως στις παραδόσεις των δεμάτων σε νησιά και αφορούν καθαρά την μεταφορική εταιρεία και την συνεργασία αυτής με έτερη μεταφορική που εξυπηρετεί την τοποθεσία παράδοσης στην οποία δεν έχει πρόσβαση η συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική. Η επιλογή της εξυπηρετούσας μεταφορικής αφορά αποκλειστικά την συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική. Σε περίπτωση που έχετε χρεωθεί κάποιο κόστος μεταφόρτωσης, οφείλετε να μας γνωστοποιήσετε το γεγονός στο [email protected] προκειμένου η εταιρεία μας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

 
Εγγυήσεις προϊόντων
(Αφορά προϊόντα με εξωτερικά – αισθητικά ελαττώματα)

Ο πελάτης υποχρεούται μετά την παραλαβή, να αποσυσκευάσει και να ελέγξει τα προϊόντα που παρέλαβε για να ανιχνεύσει την παρουσία αισθητικών ελαττωμάτων, και στην περίπτωση που υπάρχουν, θα πρέπει να ενημερώσει τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά την εταιρεία μας. Δικαιούται να τα επιστρέψει στην εταιρεία μας δωρεάν σε προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Η εταιρεία μας υποχρεούται σε σύντομο χρόνο να προβεί σε αντικατάσταση. Εάν τα προϊόντα αυτά δεν είναι πλέον διαθέσιμα, θα αποσταλεί πιστωτικό τιμολόγιο για συμψηφισμό με επόμενη παραγγελία. Εφόσον τα προϊόντα αυτά είναι διαθέσιμα, η αλλαγή τους γίνεται διενεργείται χωρίς χρέωση μεταφορικών του πελάτη εφόσον πρόκειται για παραγγελία η οποία στάλθηκε με μεταφορική εταιρεία. Σε περίπτωση που η παραγγελία παραλήφθηκε από την έδρα μας, η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο κατάστημα μας κατά τα ωράρια λειτουργίας της εταιρείας μας.

 
Πολιτική επιστροφών ελαττωματικών προϊόντων και ελλιπείς παραγγελίες

Έχετε στη διάθεση σας 365 ημερολογιακές ημέρες για να μας επιστρέψετε προϊόντα τα οποία κρίνατε ελαττωματικά ή σε κάθε περίπτωση θέλετε να τα επιστρέψετε, απαραιτήτως συνοδευόμενα από δελτίο αποστολής. Επιστροφές προϊόντων που δεν περιέχουν δελτίο αποστολής, δεν γίνονται αποδεκτές. Προς επιτάχυνση των διαδικασιών επιστροφής και έκδοσης πιστωτικού τιμολογίου, οφείλετε να αποστείλετε και ηλεκτρονικά το δελτίο αποστολής στο [email protected] προτού μας επιστρέψετε τα προϊόντα. Το παρόν δικαίωμα επιστροφής γίνεται αποδεκτό μόνο για προϊόντα που επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση (πλήρης συσκευασία, παρελκόμενα, οδηγίες χρήσης κλπ.). Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με οποιαδήποτε άλλη δαπάνη εκτός από τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής. Οποιοδήποτε δέμα επιστροφής πέραν των πρώτων δεκατεσσάρων ημερών από την αγορά με ένδειξη χρέωση παραλήπτη δεν γίνεται αποδεκτό. Προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή έχουν υποστεί ζημιές, ή απουσιάζει ή έχει φθαρεί το barcode της εταιρείας μας, δεν γίνονται αποδεκτά και επιστρέφονται πίσω στον αποστολέα και δική του χρέωση. Σε περίπτωση απουσίας παρελκόμενων αξεσουάρ από τα κουτιά των προϊόντων ή σε περίπτωση κατεστραμμένης συσκευασίας ή σε περίπτωση που έχουν αφαιρεθεί τα διακριτικά αυτοκόλλητα της εταιρείας μας, το προϊόν δεν πιστώνεται στο πιστωτικό τιμολόγιο και αποστέλλεται ξανά στον πελάτη εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί. Η προθεσμία επιστροφής που αναφέρεται παραπάνω προσμετράτε από την επόμενη ημέρα της παράδοσης της παραγγελίας ή της παραλαβής της από το κατάστημα μας. Η συσκευασία του δέματος προς επιστροφή θα πρέπει να είναι προσεγμένη προκειμένου να μην υπάρχει φθορά του περιεχομένου κατά την μεταφορά του προς εμάς. Μόλις η εταιρεία μας παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα, εκδίδεται πιστωτικό τιμολόγιο το οποίο δύναται να σταλεί και ηλεκτρονικά.

Επιστροφές γίνονται δεκτές από όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες εφόσον το δέμα παραδοθεί αυστηρά στην έδρα της εταιρείας μας. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποστείλει το δέμα με μεταφορική εταιρεία που δεν δύναται να παραδώσει το δέμα στην έδρα της εταιρείας μας ή δεν περιέχει δελτίο αποστολής, το δέμα αυτό επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση των νέων μεταφορικών εξόδων.

Οι αποστολές των επιστρεφόμενων δεμάτων μεγάλου όγκου, συστήνεται να πραγματοποιούνται με κάποια από τις μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε (https://www.tradesor.gr/apostoli/). Σε περίπτωση που το δέμα του πελάτη επιστραφεί προς εμάς με ταχυμεταφορική κούριερ και έχει ένδειξη χρέωση παραλήπτη, το δέμα δεν θα γίνεται αποδεκτό και θα αποστέλλεται πίσω στον αποστολέα.

 
Υπαναχώρηση

Για παραγγελίες για τις οποίες έχει προηγηθεί έκδοση τιμολογίου, δεν δίνεται η δυνατότητα επιστροφής λόγω υπαναχώρησης. Κάθε αγορά με έκδοση τιμολογίου αποτελεί σύμβαση μεταξύ δύο συμβαλλόμενων με αντικείμενο την απόκτηση προϊόντων που προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Δεδομένου ότι η εταιρεία μας έχει αποστείλει το σωστό προϊόν, το οποίο δεν παρουσιάζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, η σύμβαση δεν παρέχει στον αγοραστή το δικαίωμα υπαναχώρησης. Τα παραπάνω προκύπτουν από το 1α περ. 1 του ν. 2251/1994.

 
Τι θεωρείται υπαναχώρηση;

Η υπαναχώρηση είναι η αναιτιολόγητη επιστροφή του συνόλου μιας παραγγελίας. Ισχύει εφόσον η παραγγελία έχει ήδη παραδοθεί. Υπαναχώρηση δεν νοείται σε περίπτωση που ο πελάτης έχει χρησιμοποιήσει ή ενεργοποιήσει τουλάχιστον ένα προϊόν από το σύνολο της παραγγελίας του, έστω και μια φορά, οπότε το προϊόν θα πρέπει να θεωρείται πλέον μεταχειρισμένο και η έννοια της υπαναχώρησης παύει να υφίστανται. Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως και οφείλεται να κοινοποιείται στο [email protected]

 
Πιστωτικό τιμολόγιο

Εφόσον το δέμα επιστροφής του πελάτη διαθέτει δελτίο αποστολής και εφόσον έχει παραληφθεί από την εταιρεία μας, εντός του χρονικού διαστήματος 1-5 εργάσιμων ημερών, διενεργείται έλεγχος των επιστρεφόμενων αγαθών. Τα προϊόντα που έχουν επιστραφεί και δεν βρίσκονται σε άρτια κατάσταση (απουσιάζει η εξωτερική συσκευασία, λείπουν τα παρελκόμενα ή το προϊόν είναι εμφανώς χρησιμοποιημένο με εξωτερικά εμφανή ελαττώματα), τίθενται άμεσα εκτός εγγύησης και δεν δύναται να συμπεριληφθούν στην έκδοση του πιστωτικού τιμολογίου. Τα προϊόντα που βγαίνουν εκτός εγγύησης και εκτός της διαδικασίας έκδοσης πιστωτικού τιμολογίου, δύναται να επιστραφούν στον πελάτη κατόπιν συνεννόησης στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν. Τα προϊόντα που παραλαμβάνονται σε άρτια κατάσταση, συμπεριλαμβάνονται στην διαδικασία έκδοσης του πιστωτικού τιμολογίου. Το πιστωτικό τιμολόγιο δύναται να σταλεί και ηλεκτρονικά κατόπιν σχετικού αιτήματος στο [email protected], το αναφερόμενο τελικό σύνολο του πιστωτικού τιμολογίου αφαιρείται αυτομάτως από την επόμενη ηλεκτρονική παραγγελία του πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί να προβεί σε μελλοντική παραγγελία, το ποσό δύναται να επιστραφεί μέσω άμεσης τραπεζικής μεταφοράς σε λογαριασμό iban στον οποίο ο πελάτης οφείλει να μας κοινοποιήσει ηλεκτρονικά στο [email protected] συνοδευόμενο από το έγγραφο αίτημα του για την επιστροφή των χρημάτων του.

 
Ελλιπείς παραγγελίες

Σε περίπτωση που εκ’παραδρομής δεν παραλάβετε κάποιο από τα προϊόντα που τιμολογήθηκαν, μας ενημερώνετε επίσης εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου – δελτίου αποστολής και κατόπιν ελέγχου από την εταιρεία μας, σας αποστέλλονται τα ελλιπή προϊόντα χωρίς χρέωση μεταφορικών. Εάν τα προϊόντα αυτά δεν είναι πλέον διαθέσιμα, θα σας αποσταλεί πιστωτικό τιμολόγιο για συμψηφισμό με κάποια επόμενη παραγγελία σας. Στην περίπτωση που δεν προτίθεστε να πραγματοποιήσετε κάποια μελλοντική παραγγελία, τα χρήματα δύναται να σας επιστραφούν μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

 
Προϊόντα εκτός εγγύησης

Για τα γυάλινα προϊόντα όπως λάμπες αυτοκινήτου, οικιακές λάμπες, φακοί, ηλιακά σετ φωτισμού, φωτορυθμικά, και πινακίδες LED και εφόσον τηρηθούν οι πρότυπες και ασφαλείς συνθήκες συσκευασίας του προϊόντος, χωρίς την ύπαρξη εξωτερικών – αισθητικών ελαττωμάτων, αλλά παρ’όλα αυτά το προϊόν φτάσει ελαττωματικό-σπασμένο στον πελάτη και δεν μπορεί να διαπιστωθεί ότι το προϊόν υπέστη ζημία κατά την συσκευασία του από την εταιρεία μας. Το προϊόν τίθεται άμεσα εκτός εγγύησης και συνίσταται η επικοινωνία του πελάτη με την μεταφορική εταιρεία για την δήλωση του συμβάντος. Εφόσον διαπιστωθεί υπαιτιότητα της εταιρείας μας σε κάποια από τις διαδικασίες προετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας, τότε όλα τα ανωτέρω προϊόντα είναι εντός εγγύησης και αντικαθίστανται άμεσα εφόσον κριθούν ελαττωματικά. Προϊόντα που έχουν ανοιχτεί και έχουν έρθει σε επαφή με υγρό, χώμα ή ανθρώπινο δέρμα, δεν μπορούν να αντικατασταθούν για λόγους υγιεινής.

 
Η εγγύηση παύει επίσης να ισχύει στις παρακάτω περιπτώσεις:

Όταν αφαιρεθεί το συνοδευτικό αυτοκόλλητο (TRADESOR & barcode) που είναι τοποθετημένο στην εξωτερική επιφάνεια της συσκευασίας του εκάστοτε προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση αναιρείται και η δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων που δεν φέρουν τα διακριτικά αυτοκόλλητα της εταιρείας μας. Όταν το προϊόν υποστεί επέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο από την εταιρεία μας άτομο. Όταν η βλάβη προέρχεται από ατύχημα, κακή ή αποκομμένη συνδεσμολογία, πτώση, έκθεση σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας, υγρασίας, κραδασμού ή ρίψης υγρών. Όταν το προϊόν υποβάλλεται σε φυσική ή ηλεκτρική καταπόνηση πέρα από τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Όταν ο αριθμός κατασκευής ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής έχουν αλλοιωθεί, αφαιρεθεί ή καταστραφεί. Όταν το προϊόν χρησιμοποιείται σε περιβάλλον ή για χρήση που δεν προβλέπεται από το κατασκευαστή. Όταν η βλάβη προέρχεται από λανθασμένη εγκατάσταση. Η εταιρεία μας δεν υποστηρίζει και δεν καλύπτει με εγγύηση, προϊόντα στα οποία έχουν εγκατασταθεί ή χρησιμοποιηθεί μη νόμιμα αντίγραφα προγραμμάτων Η/Υ ή άλλων εφαρμογών (apps) για smartphones/tablets.

 
Επισκευή προϊόντων

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας είναι σε θέση να επισκευάσει όλα τα είδη που έχουν κριθεί ελαττωματικά. Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής του ελαττωματικού προϊόντος, η εταιρεία μας αντικαθιστά το ελαττωματικό προϊόν με άλλο ίδιο ή αντίστοιχων τεχνικών προδιαγραφών. Κατά την προσκόμιση του ελαττωματικού προϊόντος στην εταιρεία μας, οφείλετε να συμπληρώσετε γραπτώς φόρμα περιγραφής service στην οποία θα αναγράψετε τα στοιχεία σας καθώς και μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίζει το προϊόν το οποίο φέρατε για έλεγχο. Αφού πραγματοποιηθεί ο έλεγχος, συντάσσεται δελτίο τεχνικού ελέγχου στο οποίο αναγράφονται τα τεχνικά ευρήματα του service, καθώς και το ενδεχόμενο κόστος αυτού.

 
Πολιτική κρατήσεων

Η εταιρεία μας δύναται να κρατήσει την παραγγελία του πελάτη σε αναμονή έως και την εξόφληση της για χρονικό διάστημα έως και 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που καταχωρήθηκε η κράτηση και ο πελάτης έλαβε επιβεβαιωτική ενημέρωση. Έπειτα από το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος χωρίς να έχει ληφθεί η πληρωμή μέρους της παραγγελίας (ως προκαταβολή) ή και η εξόφληση της, η παραγγελία ακυρώνεται. Εφόσον η παραγγελία εξοφληθεί, εκδίδεται το απαραίτητο παραστατικό και η παραγγελία μπορεί να σταλεί άμεσα ή να παραληφθεί από το φυσικό μας κατάστημα.

 

 

9. Αρχείο XML

Οι εγγεγραμμένοι πελάτες έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν το αρχείο με τον κατάλογο των προϊόντων μας προκειμένου να το εισάγουν στο δικό τους website.
Ο νέος εγγεγραμμένος πελάτης που θα αιτηθεί το XML θα πρέπει αρχικά να έχει προβεί τουλάχιστον σε μια (1) παραγγελία χονδρικής μέσω του www.tradesor.gr με το ελάχιστο επιτρεπόμενο ποσό των 100 ευρώ με Φ.Π.Α, έπειτα από της εξόφλησης της παραγγελίας, η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι θα του αποστείλει το XML στο e-mail που θα μας έχει προηγουμένως δηλώσει μέσω της αίτησης λήψης του XML περιγράφεται παρακάτω. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Την διαδικασία εισαγωγής του XML θα πρέπει να την πραγματοποιήσει ο τεχνικός-διαχειριστής της ιστοσελίδας σας καθώς η εισαγωγή απαιτεί ένα επίπεδο εξειδίκευσης.


Επεξήγηση πεδίων που περιέχονται στο XML

Το XML μας διαθέτει πληροφορίες που αφορούν: Το ID κάθε κωδικού, την ονομασία του προιόντος, τον κωδικό (SKU) του προιόντος, την περιγραφή (Content), την φωτογραφία (image), τις επιπλέον φωτογραφίες (Gallery), την κατηγορία (Category), τον κωδικό κατασκευαστή (MPN), τις δύο τιμές (Regular Price & Suggested Retail Price), το χρώμα (Color), τον κατασκευαστή (Manufacturer), το αν υπάρχει απόθεμα (Stock Status), το πλήθος του αποθέματος (Stock), το βάρος (Weight), το μέγεθος (Size) και την διαθεσιμότητα ανά ταχύτητα αποστολής (Shipping lead time).


Κατάλογος XML

Ο κατάλογος του XML αρχείου μας είναι ένα open source αρχείο, διαθέσιμο για όλους τους πελάτες που έχουν λάβει έγκριση χρήσης του τιμοκαταλόγου μας.
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε έννομες ενέργειες εφόσον διαπιστωθεί μη εξουσιοδοτημένη ανάρτηση των προϊόντων της σε ιστοσελίδα κατοχής προσώπου που δεν ανήκει στο ενεργό πελατολόγιο της εταιρείας. 

Η κάθε προϊοντική σελίδα της εταιρείας που παρέχεται στους πελάτες της μέσω του XML λογίζεται ως αυτόνομο έργο. Οι ιστοσελίδες αυτές περιέχουν εικόνες και κείμενα τα οποία προστατεύονται αυτοτελώς. Η χρήση κάθε ψηφιακού επιγραμμικού (online) έργου υπόκειται στις διατάξεις του νόμου, όπως ακριβώς και όταν διατίθεται σε οποιαδήποτε εκτός δικτύου μορφή. Η ίδια η ιστοσελίδα του κάθε προϊόντος της εταιρείας μας αυτόνομα μπορεί να προστατευτεί ως έργο ακόμα και χωρίς να εμπίπτει σε μια από τις αναφερόμενες ενδεικτικές κατηγορίες έργων του αρ. 2 Ν.2121/93. Η νομοθεσία που διέπει τα πνευματικά δικαιώματα δίνει στην εταιρεία μας το αποκλειστικό δικαίωμα της αναπαραγωγής, της διάθεσης και της προβολής των προϊόντων της, όπως και της επιλογής των επιπλέον ιστοσελίδων, που επιτρέπεται να αναπαράγουν το ίδιο αυτοτελές περιεχόμενο όπως αυτό παρουσιάζεται και μέσω της χρήσης του XML καταλόγου της αποκλειστικά για τους εγγεγραμμένους χρήστες του www.tradesor.gr(κατόπιν αιτήματος μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω αίτησης)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAwSjJ6Hu7ubyFFgBlA_xi10lMKkjvd35j147It2SSSpSUfw/viewform?usp=sharing

και έχουν την δυνατότητα καταχώρησης ηλεκτρονικών παραγγελιών μέσω της ιστοσελίδας μας. Η χρήση του προορίζεται για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας του πελάτη μέσω της προβολής των προϊόντων μας απευθείας στην ιστοσελίδα του πελάτη και στην χρήση του καταλόγου μας στις πλατφόρμες σύγκρισης και αγοράς προϊόντων όπως ο skroutz.gr, bestprice.gr, shopflix.gr κτλ. Ο κατάλογος είναι απολύτως συμβατός με τις πλατφόρμες διαχείρισης WordPress, Opencart, Shopify, PrestaShop αλλά και για custom πλατφόρμες διαχείρισης.

   

   

  10. Υποστήριξη πελατών χονδρικής

  Το ωράριο λειτουργίας του γραφείου εξυπηρέτησης πελατών χονδρικής λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00. Για την αμεσότερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να αποστέλλετε τα αιτήματα σας ή τις ερωτήσεις σας στο [email protected] ή καλώντας εντός ωραρίου στο 2310 567777 & 2310 517888. Μέσω του telegram μπορείτε να βρείτε και το κανάλι υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας που λειτουργεί όλο το 24ωρο, πατώντας εδώ: https://t.me/tradesor  

  Η υποστήριξη πελατών χονδρικής και οι όροι χρήσης και εγγύησης προϊόντων απευθύνονται αποκλειστικά στους εγγεγραμμένους χρήστες Β2Β του www.tradesor.gr και σε πελάτες χονδρικής του φυσικού μας καταστήματος. Οι πελάτες Β2Β οι οποίοι μέσω του XML μας μεταπωλούν τα είδη μας, απαγορεύεται ρητά να ανακατευθύνουν τους καταναλωτές των e-shop τους ή των καταστημάτων τους, τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προς την εταιρεία μας με σκοπό την επίληση αποριών ή για παράπονα που σχετίζονται με τα προϊόντα μας.

  Η συγκεκριμένη ενέργεια πλήττει την εμπορική εικόνα των e-shop και των καταστημάτων των πελατών και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση αρνητικών αξιολογήσεων ή καταγγελιών ή άλλων ενεργειών που ενδέχεται να προβούν οι καταναλωτές που εμπορεύτηκαν τα είδη μας μέσω των πελατών μας οι και δεν εξυπηρετήθηκαν ως όφειλαν από τους πελάτες μας.

   

   

  11. Τροποποίηση Όρων και Προϋποθέσεων

  Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των εγγεγραμμένων χρηστών.

  Visa Verified by Visa Mastercard MasterCard Secure Code Maestro American Express
  0

  Καλάθι

  0

  Καλάθι(0)

  Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

  Σύγκριση