Γιατί δεν μπορώ να δω τις τιμές σας;

Για να δείτε τις τιμές θα πρέπει να μπείτε με τον κωδικό σας. Εάν έχετε λάβει κωδικό από εμάς και δεν τον γνωρίζετε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email αναφέροντας σαν θέμα ”ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ”. Εάν ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε ως νέος πελάτης, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής μέσω του μενού ”ΣΥΝΔΕΣΗ”.

Τα είδη του tradesor.gr είναι μόνο για χονδρική πώληση;

Η εταιρία μας μέσω του tradesor.gr εκτελεί μόνο online χονδρικές πωλήσεις. Δεν εκτελεί λιανικές. Η λιανική πώληση προιόντων είναι διαθέσιμη στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Σαπφούς 30, Θεσσαλονίκη.

Πως μπορώ να γίνω πελάτης σας;

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής, πατώντας ”Σύνδεση” και θα σας δοθεί κωδικός από εμάς εντός 12 ωρών εφόσον πρόκειται για καθημερινή ή εντός 48 ωρών αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο. Σε περίπτωση που κάνετε επιτυχή εγγραγή και δεν έχετε λάβει κωδικό έπειτα από την πάροδο 2 εργάσιμων ημερών, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2310517888 […]

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, μπορώ να αγοράσω online από εσάς;

Μόνο εφόσον έχετε ενεργό ΑΦΜ, φυσική φορολογική έδρα και κάνετε πώληση με συναφή είδη.

Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας της εταιρείας σας;

Το φυσικό κατάστημα της εταιρίας μας λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο 09.00π.μ έως και 09.00μ.μ, ενώ η διαδικτυακή υποστήριξη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00π.μ έως και 05.00μ.μ και Σάββατο 10.00π.μ έως και 02.00μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας email στο [email protected] ή καλέστε μας στο 2310517888.

Πως θα έρθω στην εταιρεία σας;

Η εταιρία μας βρίσκεται στην οδό Σαπφούς 30, στην περιοχή του Βαρδάρη Θεσσαλονίκης. Σε περίπτωση που θέλετε να έρθετε μέσω GPS, μπορείτε να γράψετε ”Tradesor” στο Google προκειμένου να δείτε αναλυτικό χάρτη.

0

Καλάθι

0

Το καλάθι μου (0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.