Σχετικά με μας

Η εταιρεία Tradesor O.E με βασικό αντικείμενο τις Β2Β χονδρικές πωλήσεις και τις εισαγωγές προϊόντων, κατέχει ενεργό ρόλο στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά από το 2005 εκτελώντας ετησίως πληθώρας εισαγωγών κοντέινερ ειδών γενικού εμπορίου. Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στις εισαγωγές και τις εξαγωγές προϊόντων, η εταιρεία είναι σε θέση να γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες της αγοράς, υπερκαλύπτοντας την ζήτηση 2.500+ πελατών που την εμπιστεύονται καθημερινά και διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα παρέχοντας εγγύηση 1 έτους σε όλα τα εισαγόμενα είδη. 
Επίσης, πρωτοπορεί δίνοντας την δυνατότητα εισαγωγής προϊόντων από την Ασία σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, απορροφώντας πλήρως τους δυσβάσταχτους τελωνειακούς δασμούς, τα μεταφορικά και άλλα πάγια έξοδα. Επιπλέον, η διοίκηση της εταιρείας διακατέχεται από έντονο αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας.
Η εταιρεία εφαρμόζει μια σειρά ουσιαστικών δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ώστε να υποστηρίζει κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, εθελοντικούς μη κυβερνητικούς οργανισμούς, πολιτιστικούς, θρησκευτικούς και εκπαιδευτικούς συλλόγους της Ελληνικής περιφέρειας. Στο πλαίσιο αυτό, και με πλήρη συνείδηση της ευθύνης που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, λειτουργεί με υπευθυνότητα και ευαισθησία σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς της, εφαρμόζοντας συνεχείς δράσεις κοινωνικής προσφοράς οι οποίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού της σχεδιασμού.
Από τις αρχές της άνοιξης του 2022, η εταιρεία μεταφέρθηκε σε έναν ιδιόκτητο χώρο 5.000 τ.μ στο πιο κεντρικό σημείο της Δυτικής Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μοναστηρίου 184.

Το μήνυμα της διοίκησης

” Το όραμα μου είναι σύνθετο, θέλω να κάνω την Θεσσαλονίκη, μέσω της Tradesor O.E, ένα ισχυρό κέντρο διαχείρισης προϊόντων χονδρικής από και προς όλο τον κόσμο. Έπειτα από προσεκτικό σχεδιασμό, ατελείωτες ώρες εργασίας και πολύχρονη μελέτη, πιστεύω πολύ σε αυτό το έργο και το μοιράζομαι μαζί σας μέσω του B2B project της εταιρείας. Το project ξεκινάει τον Νοέμβριο του 2019 και θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024. Περιλαμβάνει ένα κανάλι πωλήσεων Β2Β προϊόντων χονδρικής και αφορά επαγγελματίες. Πιο συγκεκριμένα μέσω της παραγωγής δικών μας προϊόντων με την επωνυμία μας, παραθέτουμε μερικές επιπλέον παροχές υπηρεσιών όπως τεχνική υποστήριξη, xml live feed κατάλογος, την δυνατότητα του “Γίνε εισαγωγέας”, παροχές υπηρεσιών marketing μέσω επίσημων συνεργατών, ένα επίσημο δίκτυο μεταπώλησης και αντιπροσωπείας των ειδών μας σε πολλές Ελληνικές πόλεις και ολοκληρώνεται με την μετεγκατάσταση της εταιρείας σε έναν νέο ιδιόκτητο χώρο και με μια σταδιακή αλλαγή του μοντέλου πωλήσεων από απλή χονδρική πώληση σε ένα πλήρες σύστημα που παρέχει υπηρεσίες marketing, κατασκευής ιστοσελίδων και άμεσης μεταπώλησης των ειδών μας. Έτσι παρέχουμε σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου που δεν έχουν την τεχνογνωσία του ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω της συνεργασίας τους μαζί μας, ένα πληρέστατο σύμβουλο, συνεργάτη, φίλο και προμηθευτή που θα είναι πλάι του, καθοδηγώντας τον με πρακτικές συμβουλές και έξυπνες λύσεις που θα του αποφέρουν άμεσο κέρδος και ευκαιρίες εξέλιξης στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. “

Χ.Ε. Κορωνιάδης
Tradesor O.E (Γενικός διευθυντής / CEO)
– Νοέμβριος 2019

Η εταιρεία μας και οι άνθρωποι της:
Στην Tradesor O.E κινούμαστε πάντα με βασικό κριτήριο τον σεβασμό προς τον πελάτη, τον εργαζόμενο και τον άνθρωπο. Κοινωνική δέσμευση της εταιρείας μας αποτελεί πρωτίστως η ευθύνη της έναντι στους εργαζομένους της και την κοινότητα στην οποία ασκεί τις δραστηριότητές της.

Η φιλοσοφία της διοίκησης της εταιρείας μας, βασίζεται στις άρτιες διαπροσωπικές σχέσεις, την επαγγελματική συνείδηση, την αξιοκρατία, την ηθική και την δικαιοσύνη, τα οποία αποτελούν και τους πυλώνες της συνεργασίας με το προσωπικό μας. Σε αυτό το περιβάλλον και με αυτή τη λογική, έχουμε δημιουργήσει έναν εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του προσωπικού, τέτοιο που να διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία μας καθώς και την προστασία των δικαιωμάτων των ανθρώπων μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση δεσμευόμαστε:

  • Να μεταχειριζόμαστε δίκαια τους εργαζομένους μας με αξιοπρέπεια και σεβασμό και χωρίς καμία ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή διάκρισης.
  • Να διασφαλίζουμε μέσα από διαφανείς διαδικασίες τις ίσες ευκαιρίες για όλους.
  • Να έχουμε μια πολιτική αμοιβών και κοινωνικών παροχών που να είναι δίκαιες και σύμφωνα με το υπάρχον νομικό πλαίσιο.
  • Να ενθαρρύνουμε την επαγγελματική απόδοση των εργαζομένων, μέσω αντικειμενικών και διαφανών διαδικασιών όπως και να προωθούμε την εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες μας για συνεχή βελτίωση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Σαπφούς 30, Θεσσαλονίκη – Τ.Κ 54627

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
2310 517888 & 6982771872 (Για ζητήματα που αφορούν την ιστοσελίδα)
2310 385588 (Για επικοινωνία με το κατάστημα και ζητήματα που αφορούν τις παραγγελίες, τις αποστολές και την αποθήκη)

Για ερωτήσεις, αιτήματα και πληροφορίες: [email protected]
Για επικοινωνία με το κατάστημα – λογιστήριο – αποθέματα κωδικών: [email protected]
Για επικοινωνία με τον διευθυντή: [email protected] ή καλέστε στο 6982771872

ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ 2310 517888 – (WEBSITE)
Δευτέρα έως Παρασκευή – 10:00 με 18:00
Σάββατο & Κυριακή κλειστά

ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ 2310 385588 – (ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-ΑΠΟΘΗΚΗ)
Δευτέρα έως Σάββατο – 09:00 με 21:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

0

Καλάθι

0

Το καλάθι μου (0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.