Μοναστηρίου 184, Θεσσαλονίκη

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 500€

Free shipping for purchases over €500

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας, ιδιοκτησίας του κου. J.Q Weng, υπό γενικής διευθύνσεως του κου. Κορωνιάδη Χ, έχει σαν βασικό αντικείμενο τις Β2Β χονδρικές πωλήσεις και τις εισαγωγές προϊόντων, κατέχει ενεργό ρόλο στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά από το 2019 εκτελώντας ετησίως πληθώρα εισαγωγών ειδών γενικού εμπορίου. Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στις εισαγωγές και τις εξαγωγές προϊόντων, η εταιρεία είναι σε θέση να γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες της αγοράς, υπερκαλύπτοντας την ζήτηση 5000+ πελατών που την εμπιστεύονται καθημερινά και διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα παρέχοντας εγγύηση 1 έτους σε όλα τα εισαγόμενα είδη. 

Επίσης, πρωτοπορεί δίνοντας την δυνατότητα εισαγωγής προϊόντων από την Ασία σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, απορροφώντας πλήρως τους δυσβάσταχτους τελωνειακούς δασμούς, τα μεταφορικά και άλλα πάγια έξοδα. Επιπλέον, η διοίκηση της εταιρείας διέπεται από έντονο αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας. Η εταιρεία εφαρμόζει μια σειρά ουσιαστικών δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ώστε να υποστηρίζει κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, εθελοντικούς μη κυβερνητικούς οργανισμούς, πολιτιστικούς, θρησκευτικούς και εκπαιδευτικούς συλλόγους της Ελληνικής περιφέρειας. Στο πλαίσιο αυτό, και με πλήρη συνείδηση της ευθύνης που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, λειτουργεί με υπευθυνότητα και ευαισθησία σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς της, εφαρμόζοντας συνεχείς δράσεις κοινωνικής προσφοράς οι οποίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού της σχεδιασμού.
Από τις αρχές της άνοιξης του 2023, η εταιρεία μεταφέρθηκε σε έναν ιδιόκτητο χώρο 5.000 τ.μ στο πιο κεντρικό σημείο της Δυτικής Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μοναστηρίου 184.

Η εταιρεία μας και οι άνθρωποι της:
Στην Tradesor O.E κινούμαστε πάντα με βασικό κριτήριο τον σεβασμό προς τον πελάτη, τον εργαζόμενο και τον άνθρωπο. Κοινωνική δέσμευση της εταιρείας μας αποτελεί πρωτίστως η ευθύνη της έναντι στους εργαζομένους της και την κοινότητα στην οποία ασκεί τις δραστηριότητές της.
Η φιλοσοφία της διοίκησης της εταιρείας μας, βασίζεται στις άρτιες διαπροσωπικές σχέσεις, την επαγγελματική συνείδηση, την αξιοκρατία, την ηθική και την δικαιοσύνη, τα οποία αποτελούν και τους πυλώνες της συνεργασίας με το προσωπικό μας. Σε αυτό το περιβάλλον και με αυτή τη λογική, έχουμε δημιουργήσει έναν εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του προσωπικού, τέτοιο που να διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία μας καθώς και την προστασία των δικαιωμάτων των ανθρώπων μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση δεσμευόμαστε:
Να μεταχειριζόμαστε δίκαια τους εργαζομένους μας με αξιοπρέπεια και σεβασμό και χωρίς καμία ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή διάκριση.
Να διασφαλίζουμε μέσα από διαφανείς διαδικασίες τις ίσες ευκαιρίες για όλους.
Να έχουμε μια πολιτική αμοιβών και κοινωνικών παροχών που να είναι δίκαιες και σύμφωνα με το υπάρχον νομικό πλαίσιο.
Να ενθαρρύνουμε την επαγγελματική απόδοση των εργαζομένων, μέσω αντικειμενικών και διαφανών διαδικασιών όπως και να προωθούμε την εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες μας για συνεχή βελτίωση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Μοναστηρίου 184, Θεσσαλονίκη – Τ.Κ 54628

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
2310 567777 και 2310 517888
Για ερωτήσεις, αιτήματα και πληροφορίες: [email protected]
Για επικοινωνία με το κατάστημα – λογιστήριο – αποθέματα κωδικών: [email protected]
Για επικοινωνία με τον διευθυντή: [email protected]

ΩΡΑΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ – (WEBSITE)
Δευτέρα έως Παρασκευή – 09:00 με 17:00
Σάββατο & Κυριακή κλειστά

ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ – (ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ)
Δευτέρα έως Σάββατο – 09:00 με 21:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Visa Verified by Visa Mastercard MasterCard Secure Code Maestro American Express
0

Καλάθι

0

Καλάθι(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σύγκριση